Ako dať video z cs 1.6 na youtube ?

Na veľa stránkach o cs je napísane (aj v tejto) že napíšete niečo ako record (meno) atď. Video dostanete vo formáte .dem a to je formát nepodporovaný na youtube .com. Video .dem odporúčam ak si svoje video nahrávate pre srandu pre priateľov, alebo si aj to video viete prekonvertovať na video s koncovkou .avi, čo sa mne zatiaľ nepodarilo. Takže ak chcete video z cs na youtube tu je návod:

Fraps je program určený hlavne hráčom na zachytávanie obsahu obrazovky z hier a to vo forme obrázkov alebo videa. Zachytávacie možnosti Fraps-u sú na vysokej úrovni dokáže zachytiť video v rozlíšení väčšom ako 2560x1600px. Podporuje technológie DirectX a OpenGL, okrem videa zachytáva aj audio.

K bezproblémovému chodu programu je nutné mať nainštalované knižnice DirectX 9.0 ktoré si môžete stiahnuť tu.

Ak si stiahnete Fraps a viete asponˇtrochu po anglicky bez problémov by ste mali urobiť svoje vlastné video no z hociakej hry !! Pri videu choĎte do movies pri urobení obrázkov screenshots a tam si už iba nastavte parametre a spustite fraps a hru v ktorej chcete nahrať video alebo robiť obrázky-screenshoty.

Ak už vo Frapse video natočené máte odporúčam aby ste si ho predtým ako ho dáte na youtube alebo tam kam chcete poriadne upravili a prestrihali. Dá sa to aj v programe Adobe after effects pre super efektné a premakané video. A pre menej skúsených stačí hociaký program na úpravu videa.