AWP+Deagle

Na cs 1.6 možno často spozorovať hráčov s takým menom ako je názov tohto príspevku. Znamená to, že hráč hraje s touto zbraňou a touto veľmi sinou pištoľou, ale pozor iba so siedmini nábojmi. Je to veľmi dobrá kombinácia pre skúsenejších hráčov.

Ako na awp
AWp je špecifická tým, že keď trfíte súpera je po ňom, pokiaľ mu samozrejme netrafíte do nohy, alebo do chránenej oblasti. Keď ide awp verzus Ak-47 alebo m4 a vy máte awp a netrafíte ho, súper má dosť času aby vás zabil. Preto sa používa variácia awp+deagle. Keď začnete s awp a netrafíte ho, rýchlo zmeňte zbraň na deagle a snažte sa ho doriadiť. Keď sa vám minú náboje v deagli, tak by malo byť po vás.

Ako hrať awp?
Iste ste už niekde mali možnozť spozorovať hráča ktorý hrá stále awp. Preto je veľa hráčov čo hrajú awp, lebo je to úplne o dačom inom ako keď hráte normálne s nejakou "rifles" zbraňou bez mieritka. Keď nemáte dostatočný postreh a presnosť, awp nieje pre vás. Keď už awp máte oskúšane mám tu pár tipiv ako sa zlepšiť.

Nikdy s awp nechoďte nechránený-nechoďte niekde v strede cesty s awp stále buďte za rohom a občas vykuknite na cestu rovno s mieritkom skade by mohol ísť protivník. Keď vykuknete a stihnete ho zabiť je všetko v poriadku, ale keď už vie že ste tam musíte ho čo najrýchlejšie zneškodniť. A preto vykuknete napríklad smerom doprava a presne keď zmeníte smer doľava nazad za krabice, stačte spúšť. Keď meníte smer, v jeden okamih sa váš hráč zastaví a presne vtedy ho musíte zabiť. Keď sa vám to nevydarí môžte skúsiť rýchly flashbang a s deaglom ho zabiť. Možno sa pýtate prečo práve keď mením smer musím stlačiť spúšť-je to preto lebo keď sa hýbete nikdy vám awp nestrelí presne do stredu ako scout alebo iná sniperka!!!
Ako ďalšie hráči, čo hrajú awp často tak zvláštne poskakujú-vlastne je to rýchle kľaknutie a postavenie. Ak by ste to chceli vedieť stačí ísť do nastavení cs a na mieste duck si potočte kolieskom na myši hore alebo dole potom keď počas hry potočíte kolieskom mali by ste poskakovať-je to veľmi vhodné pre awp hráčov keď vyskakujú spoza krabice a je menšia pravdepodobnosť že vás trafia keď si napríklad zmeníte awp za deagla.
Ďalšie informácie o tzv. poskakovaní nájdete v článku Ducking.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára