Mapy cs 1.6

Začnem typmi máp v cs 1.6 ktoré vás asi najskôr stretnú.
de_(názov mapy) - de pred názvom znamená, že sa v mape hrá na bombu u T aby ju naplantovali (aby ju zapli a uložili na určené miesto A alebo B ) a u CT ide o to aby ju potom zneškodnili-zdefusovali. Keď sa v mape každý vyvraždí ani sa neplantuje ani nedesufuje, nieje to povinnosť ale je to lepšie na skóre a peniaze na nákup lepších zbraní. Keď vybuchne bomba, tím teroristov dostane veľa peňazí + ten, kto ju plantol (uložil) dostal bonusové skóre + 4 alebo pri iných mapách +3. A naopak keď CT defusne bombu (zneškodní) jeho tím dotane peniaze a on ešte k tomu bonusové skóre +3.
naj de mapy: de_dust, de_dust2, de_aztec, de_inferno, de_nuke


cs_(názov mapy) v týchto mapách nemajú teroristi žiadne povolanie, iba chrániť rukojemníkov (hostages). CT-v úlohe policajtov majú za úlohu hostagov vyslobodiť zo zajatia teroristov. Hostigovia sú normálny ľudia a keď ich niekto zabije odrátava mu jeden zabitý 1 000 dolárov a stále sú prístupní štyria-zabíjať neodporúčam.
naj cs mapy: cs_assault, cs_italy, cs_747, cs_office

TU končia klasické mapy. Nasledujúce mapy sú arénové mapy.

fy_(názov)-malá mapa, kde sa nenakupuje ale na zemi sú zbrane stačí si vybrať sú to arénové mapy-nijaká taktika iba zručnosti priamého boja.
naj sú: fy_snow, fy_buzzkill

awp_(názov)-mapy špeciálne pre hráčov s AWP sniperkou.
awp_india, awp_gowenna (najpopulárnejšie)

aim_(názov)-mapy rovnaké fy mapám.
maj sú: aim_ak47_m4, aim_dgl, aim_bono

TU končí hra cs :-D nasledujúce mapy sú určené na hru zombie (zm_attack), na hru superhera, na hru gungame (gg_) alebo iba granátové hry (he_).

Posledný typ je hra s nožíkmi (knife) mapy označené kz_ hraje sa iba s nožikom proti nožíkom.(popularita cs dosť súvisí s knifovaním v hre :-D)

2 komentáre: