Granáty - nedarí sa vám s nimi hrať?

V cs 1.6 existujú tri druhy granátov a to HE-môžeš kúpiť jeden kus, SMOKE-taktiež jeden kus a FLASHBANG-môžeš kúpiť 2 kusy.

HE: Mnohý píšu, že je najlepší granát, no mýlia sa. Hrať s ním nevie veľa hráčov, keď som sledoval začiatočníka granátom za celú hru zabil jedného a keď mal v ruke nevyhodený granát-ho zabili štyri krát. Granát si nechajte nakoniec, keď viete kde máte súpera a je len jeden pretože vám s ním nikto nemôže prichytiť v ruke.

SMOKE: Používa sa na prechod uličkov, keď chcete mať istotu, že aby na vás z boku nestrieľali, hoďte tam smoke a máte clonu. Smoke sa využíva najčastejšie na hru ZOMBIE, lebo hmla, čo ide zo smoku svieti! Smoke sa využíva aj na oblafnutie súpera, že hádžete flash a oni sa trochu skryjú a tak viete, že vás neoslepí a môžte spolu so smokom vstúpiť a vytipovať súpera.

FLASHBANG: Dostali sme sa k najefektívnejšiemu granátu v tejto hre (cs). Flashbengom môžeš oslepiť aj 4 hráčov a zabiť ich aj keď majú plné životy-nie ako HE. Niekedy sa stane,že váš očakávaný flash súpera neoslepý a tak pre istotu hádž dve naraz, iba keď si si istý, že si ich oslepil-vstúp ale ajtak buď opatrný. Pozor môže oslepiť aj teba.

Úvod do hry cs ako sa pripojiť ako začať .....
Prvý nákup v cs 1.6 .....
Mapy cs 1.6 .....
AWP+Deagle .....
Ducking .....
Netgraph FPS 100.0 .....
Zlá stránka counter-striku v reáli .....
Príkazy na server (hlavne pre adminov alebo BOTov .....
Hráč cs v ozajstnej vojne .....
amx_prikazy .....
Skratky .....
Podrobné skratky .....
Ako si vytvoriť vlastné video v cs 1.6 ? .....
Obrázky ( spray logos ) .....
Spray logo v cs 1.6 .....
Ako uspieť v cs? .....
Clown gaming .....
Granáty - nedarí sa vám s nimi hrať .....
Každý týždeň aktualizované najlepšie servery .....
Servery cs.Source (výber najhranejších serverov) .....
Ako dať video z cs 1.6 na youtube ? .....
Banner.....
Download steam? .....

2 komentáre: