Prvý nákup v cs 1.6

Zo začiatku stačíte tlačítko na nákup- B. Máte na výber z množstvá skupín zbraní ako pistols, shotguns, SMG, rifles, machine guns. Po machine guns ide primary a secundary ammo-náboje do zbraní čo si kúpite až po nákupe zbraní! Skrátka stále keď máte kúpené zbrane stačte mnoho krát dve tlačítka napravo od písmena M. Prvé je pre primary, druhé pre secundary ammo. Jedno je pre pištole a druhé pre zbrane. V poslednej ôsmej skupine sú equipment-granáty, veci u counter terorists na zneškodnenie bomby-defusal kit alebo vesty, helmy či okuliare na nočné videnie-(nepotrebné ale zapínajú sa písmenom N).

Začína sa hrať s obyčajnou pištoľou-u teroristov-glock u counter teroristov-policajtov-USP.Máte iba 800 dolárov-nekupujte nič, hrajte.
Či dakoho zabijete, alebo nie, budete mať viac peňazí môžete si dokúpiť nepriestrelnú vestu, granáty, či aj nejakú zbraň.Nedoporučujem pre začiatočníkov SMG a už vôbec nie shotgun-veci pre pokročilejších a ajtak niesú účinné.

Ideme k jadru veci najlepšie zbrane v cs 1.6 sú podľa všetkých info čo mám m4 u CT-policajti a Ak47 u T-teroristi.Sú to normálne zbrane a takisto pre sniperov najsilnejšia a najpoužívanejšia zbraň je magnum-AWP. Ja najviac obľubujem Ak47 a u CT AWP+deagle (strieborná pištoľ desert eagle-pozor iba sedem ale veľmi silných nábojov). AWP a aj všetky sniperky sa zaostrujú pravím tlačidlom a práve neslúžia pre začiatočníkov.

P.S.: Keď začnete rať nestrieľajte hned po hráčovi plným prúdom, ale po menších dávkach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára